



4th March 2025, Tuesday The Sheraton Grand at Brigade Gateway, Bengaluru

60min	8.30 am	Registration and Refreshment
10min	9.30 am	Welcome Remarks
		Poi Toong Tang, Vice President of Sales, Asia Pacific, Teradyne Robotics
10min	9.40 am	Welcome note from Universal Robots India
		Virupakshappa Hovale, Regional Director, South Asia, Universal Robots
30min	9.50 am	Opening Keynote: Redefining automation with UR next generation cobots and software
		Eric Andersen, Senior Director Product Management, Cobots, Universal Robots
10min	10.20 am	Session 1: Re-automated: Discovering robotic material handling and welding
		Ridzwan Mustafah, Technical Manager – APAC, Universal Robots
20min	10.40 am	Session 2: Accelerating the deployment of collaborative robots
		Anuj Bihani, Founder & CEO, Impaqt Robotics (Diamond Sponsor)
20min	11.00 am	Session 3: Staying ahead with collaborative welding
		Abhinibesh Kumar, General Manager, India, Lorch (Diamond Sponsor)
30min	11.20 am	Networking Tea Break & Showcase Visit
20min	11.50 am	Session 4: Physical AI for the Next Wave of Industrial Digitalization
		Sunil Patel, Deep Learning, Data Scientist – IV, Nvidia (Guest speaker)
20min	12.10 pm	Session 5: Collaborative Robotics in the context of Developing Economy
		J Cristopher, Head of Technology & Solutions, Cognitive Robotics, Tata Consultancy Services
15min	12.30 am	Session 6: Empowering Robots with 3D Vision and Al
		Chinmoy Kolita, Country Manager, India, Mech-Mind Robotics (Platinum Sponsor)
15min	12.45 pm	Session 7: Discover the world's best service solutions with UR Care
		Sea Chia Hui, Head of Services Sales, APAC, Universal Robots
60min	1.00 pm	Networking Lunch & Showcase Visit





4th March 2025, Tuesday The Sheraton Grand at Brigade Gateway, Bengaluru

60min	2.00 pm	Panel Discussion: Collaborative Automation: Paving the Way for Industry 5.0 in Asia
		Moderator:
		Dr Yeong Che Fai, CEO, DF Automation & Robotics Sdn Bhd
		Panellists:
		Nidhi Goyal, Executive Vice President, Tata Indian Institute of Skills
		Dr. S. Deverajan, Senior Vice President, TVS Motor Company
		Sai Prasad, Chief Technology Officer, IoT & Digital Engineering, Tata Consultancy Services
		Virupakshappa Hovale, Regional Director, South Asia, Universal Robots
15min	3.00 pm	Session 8: Transforming Manufacturing with Future of Automation
		Sreeram A, Senior Manager - Sales, Country Representative, Siemens Ltd
15min	3.15 pm	Session 9: AI 2D/3D VISION SOLUTIONS
		Sumit Jagdale, Technical Head, Solomon Technology Corporation (Gold Sponsor)
15min	3.30 pm	Session 10: Hand in hand for tomorrow, SCHUNK EOAT – Collaborative Automation
		Ashwin Udayashankar, National Sales Manager, Gripping & Automation Technology, SCHUNK
		Intec (Gold Sponsor)
15min	3.45 pm	Session 11: SMART end-of-arm-tool solutions for robotic applications
		Hrishikesh Kulkarni, COO, Zimmer Automation (Gold Sponsor)
15min	4.00 pm	Session 12: Peppermint Robotics' journey towards collaborative automation
		Runal Dahiwade, Founder & CEO, Peppermint Robotics (Customer Sharing)
15min	4.15 pm	Networking Tea Break & Showcase Visit





4th March 2025, Tuesday The Sheraton Grand at Brigade Gateway, Bengaluru

15min	4.30 pm	Session 13: Industry 5.0 Transformation: Harnessing the power of AMRs and cobots Sagar S Jadhao, General Manager, DF Automation Solution India (Gold Sponsor)
15min	4.45 pm	Session 14: DH-Robotics - Innovative Integrated Applications of Intelligent Electric Actuators and Robots Ravi Suthar, Manager Business Development - Themis Automation Pvt. Ltd, representing DH-Robotics Technology (Gold Sponsor)
15min	5.00 pm	Session 15: Collaborative Robots Enabled with 3D Vision for Inspection Applications Keith Magic, Global Account Manager, LMI Technologies
15min	5.15 pm	Lucky Draw & Showcase Visit
15min	5.45 pm	Organiser Group Photo
15min	6.00 pm	Event tear-down

Workshops

30min	11.45 am –	Workshop 1: Unlocking the Future of Automation: Exploring the Power of PolyScope X
	12.15 pm	Nilesh Popat Kekare, Applications & Customer Support Engineer, Universal Robots
30min	12.30 pm –	Workshop 2: Future of Automation: Transformative Trends in Autonomous Mobile Robots
	1.00 pm	(AMRSs)
		K Srinath, Vice President - Smart Manufacturing Solutions, Multivista Global, representing MiR
30min	3.00 pm -	Workshop 3: Transforming Robotics with Al: Discover the Universal Robots Al Accelerator Kit
	3.30 pm	Sam Tan, Regional Applications & Customer Support Engineer, Universal Robots
30min	4.30 pm -	Workshop 4: Conversations on the latest NVIDIA Robotics
	5.00 pm	Ninad Madhab, Solution Architect, Nvidia





4th March 2025, Tuesday
The Sheraton Grand at Brigade Gateway, Bengaluru